Υπάρχει άραγε “βρώμικο” σαπούνι;

Πόσο “βρώμικο” είναι ένα σαπούνι;

Μόλις μπήκες στην τουαλέτα κάποιου καταστήματος και διαπιστώνεις ότι το σαπούνι είναι βρώμικο και εκεί ξεκινά η εσωτερική πάλη σου σχετικά με το αν πρέπει τελικά ή όχι να το χρησιμοποιήσεις. Αν επιλέγεις να το παρακάμψεις από φόβο ότι δεν είναι ασφαλές για την υγεία σου, τότε μάλλον κάνεις λάθος. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ειδικοί υγείας.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από
Λάδι καρύδας και οι χρήσεις του

14 χρήσεις του λαδιού καρύδας

Όταν σκέφτεστε για τα οφέλη στην υγεία του ελαίου καρύδας, το τελευταίο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι το τρίψιμο του εδώδιμου λίπους του φυτών σε όλο το δέρμα και τα μαλλιά σας. Ωστόσο, οι αφοσιωμένοι στην φυσική ομορφιά δερματολόγοι, καθώς και ένα αυξανόμενο σύνολο επιστημονικών μελετών αρχίζουν να φέρνουν τις δυνατότητες του φυτού στο φως.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από

Χρησιμοποιώ σαπούνι κάθε μέρα!!!!

Μια από τις βασικότερες ανάγκες του ανθρώπου είναι η καθαριότητα! Από αρχαιοτάτων χρόνων η σημασία των καθαριστικών που χρησιμοποιούνταν ήταν τόσο σημαντική, γι’αυτό και βλέπουμε σε πολλές γραφές να αναφέρουν τι είδους καθαριστικά χρησιμοποιούσαν! Το σαπούνι ήταν το πιο καθοριστικό, καθαριστικό!

(περισσότερα…)
Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από
Baby Powder
Σαπούνι με εκχυλίσμα χαμομηλιού

Χαμομήλι, ταπεινό και θαυματουργό!!!

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Η ευαίσθητη περιοχή του ανθρώπου είναι ένα μέρος που θα πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα. Γενικά η αγορά για να είναι πιο οικονομική χαλάει την ποιότητα των προϊόντων, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται καθαριστικά μη ενδεδειγμένα για την επιδερμίδα.

(περισσότερα…)
Συντάκτης Fiore Domenica, πριν από